Annet van Rhee

In 2011 heb ik de Bloementuin opgericht. Als sociaal pedagogisch werker had ik veel affiniteit met kinderen en jongeren. Toen 15 jaar geleden yoga op mijn pad kwam besloot ik beide passies te combineren. Nu heb ik een prachtig yogacentrum waar kinderen en ouders centraal staan. Hoe fijn is het als kinderen en ouders terecht kunnen in een omgeving waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn? Dat is dan ook mijn motto: Jezelf zijn! Naast reguliere yoga help ik als senior Yoga for the special child® docente kinderen met extra zorgvragen bij hun natuurlijke ontwikkeling. Ik geef Yoga for the Special Child® lessen, individuele (therapeutische) yogales en groepslessen. Daarnaast geeft ik in het weekend Ouder-kindyoga+, Tieneryoga workshops en gezinsyoga. www.yogacentrumdebloementuin.nl