Chelsea van Nifterick

Het beoefenen van yoga en mindfulness is één van de tools geweest waarop ik jaren geleden uit mijn langdurige depressie ben gekomen. Sindsdien is het een vast en dagelijks onderdeel in mijn leven.

Het integreren van yoga in mijn leven heeft mij heel veel gebracht. Vaak heb ik gedacht “als ik dit nou eerder had geweten..”. Toen mijn dochter geboren werd, was ik vastbesloten om haar al van jongs af aan kennis te laten maken met yoga en mindfulness. Ik kwam er echter al snel achter dat er voor jonge kinderen niet veel online yoga in het Nederlands beschikbaar was. Dit is de reden dat ik samen met mijn zus (net z’n yogafan als ik) Yogabeertjes heb opgericht.

Onze missie met Yogabeertjes is om zo veel mogelijk kinderen op een leuke manier en met veel plezier de kracht van yoga en mindfulness te laten ontdekken. Wij delen wekelijks een leuke yogahouding en mindfulnessoefening op Instagram en Facebook.

Via ons online platform heb je toegang tot alle yoga en mindfulness video’s in verschillende thema’s. De video’s worden ondersteund met kleurrijke en bewegende achtergronden en leuke geluiden. De kinderen worden met de video’s volledig meegenomen in een verhaal. Onze kernwaarden: plezier, spelenderwijs leren en toegankelijkheid staan hierin centraal.

Bekijk onze website www.yogabeertjes.nl of volg ons op instagram of facebook