Ben jij een kinderyoga liefhebber?

Dan is de Kinderyoga Club echt iets voor jou!

3215
Leden

2247

Berichten
723

Onderwerpen

Kinderyoga Club

De Kinderyoga Club is er om jou te helpen groeien met yoga. Dat doen we door de beste tips en nieuwste kinderyoga trends te delen via onze e-books, blogs, artikelen, video’s, lessen, opleiding en nascholing. Daarnaast is het onze missie om kinderyoga docenten met elkaar te verbinden binnen onze online Community.

Passie voor kinderyoga

Heb jij passie voor kinderyoga en  ben je constant op zoek naar nieuwe inspiratie voor je lessen of activiteiten? Ook jij kunt gratis lid worden van de Kinderyoga Club. In onze eigen community kun je kennis delen, successen vieren en elkaar inspireren. Daarnaast leent de community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Wij doen er alles aan om je te blijven inspireren! Doe je mee? Je krijgt er bijna spijt van als je geen lid bent!

Downloaden in de Kinderyoga Club

Gratis kindermeditatie cursus

Een superfijn voor kinderen om te doen om in hun kracht te komen. De cursus is ook een bron van inspiratie voor kinderyoga-docenten en kindercoaches.

'Wat leuk, een eigen community! Iets nieuws, ondernemend en  verbinden... Super! Ik vind de Kinderyoga Club echt fijn!  Het ziet er 'strak' uit. Je hebt het weer mooi voor elkaar. De online-omgeving is echt heel goed, aantrekkelijk en overzichtelijk. Het nodigt uit om te gaan gebruiken.' Veel fijner dan Facebook!!!
Marjan Hijink
arrow_drop_up arrow_drop_down