arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij een kinderyoga liefhebber?

Dan is de Kinderyoga Club echt iets voor jou!

3697
Leden
1379
Berichten
443

Onderwerpen

Kinderyoga Club

De Kinderyoga Club is er om jou te helpen groeien met yoga. Dat doen we door de beste tips en nieuwste kinderyoga trends te delen via onze e-books, blogs, artikelen, video’s, lessen, opleiding en nascholing. Daarnaast is het onze missie om kinderyoga docenten met elkaar te verbinden binnen onze online Community.

Passie voor kinderyoga

Heb jij passie voor kinderyoga en  ben je constant op zoek naar nieuwe inspiratie voor je lessen of activiteiten? Ook jij kunt gratis lid worden van de Kinderyoga Club. In onze eigen community kun je kennis delen, successen vieren en elkaar inspireren. Daarnaast leent de community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Wij doen er alles aan om je te blijven inspireren! Doe je mee? Je krijgt er bijna spijt van als je geen lid bent!

Gratis in de Kinderyoga Club

Proeflessen voor kinderen en volwassenen

Na aanmelding ontvang je inloggegevens voor een gratis lidmaatschap in de kinderyoga club. Je kunt dan direct aan de slag met de proeflessen.
'Wat leuk, een eigen community! Iets nieuws, ondernemend en  verbinden... Super! Ik vind de Kinderyoga Club echt fijn!  Het ziet er 'strak' uit. Je hebt het weer mooi voor elkaar. De online-omgeving is echt heel goed, aantrekkelijk en overzichtelijk. Het nodigt uit om te gaan gebruiken.' Veel fijner dan Facebook!!!
Marjan Hijink