arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij een kinderyoga liefhebber?

Dan is de Kinderyoga Club echt iets voor jou!

3175
Leden
1190
Berichten
347

Onderwerpen

Kinderyoga Club

De Kinderyoga Club is er om jou te helpen groeien met yoga. Dat doen we door de beste tips en nieuwste kinderyoga trends te delen via onze e-books, blogs, artikelen, video’s, lessen, opleiding en nascholing. Daarnaast is het onze missie om kinderyoga docenten met elkaar te verbinden binnen onze online Community.

Word gratis lid!

Heb jij passie voor kinderyoga en het werken met kinderen? 

En ben je constant op zoek naar nieuwe inspiratie voor je lessen of activiteiten? Ook jij kunt gratis lid worden van de Kinderyoga Club. In onze eigen besloten community kun je kennis delen, successen vieren en elkaar inspireren.

Daarnaast leent de community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Iedereen heeft een eigen profiel, je kunt privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke topics. Wij doen er alles aan om je te blijven inspireren! Doe je mee? Je krijgt er bijna spijt van als je geen lid bent onze levendige online community!

Gratis E-books in de Club

'Wat leuk, een eigen community! Iets nieuws, ondernemend en  verbinden... Super! Ik vind de Kinderyoga Club echt fijn!  Het ziet er 'strak' uit. Je hebt het weer mooi voor elkaar. De online-omgeving is echt heel goed, aantrekkelijk en overzichtelijk. Het nodigt uit om te gaan gebruiken.' Veel fijner dan Facebook!!!
Marjan Hijink