arrow_drop_up arrow_drop_down

Innerchildyoga

Helen door Spelen

Over de cursus

Innerlijke kinderen zijn kindstukken in jezelf die nooit de kans hebben gekregen om volwassen te worden. Ze zijn ontstaan door een gemis dat je als kind hebt ervaren. Innerlijke kinderen hebben effect op jouw humeur. Door hun levensechte energie, behoefte en verlangen zijn ze vaak herkenbaar als stereotypisch gedrag. Bijvoorbeeld de driftkop, huilebalk of slome duikelaar. Leer in deze cursus  hoe je het chakrasysteem uit de yoga kunt gebruiken als een plattegrond waarop je trauma's uit je kindertijd kunt onderzoeken. Je krijgt inzicht in emotionele thema’s die bij horen bij de leeftijdsfases horen. Door de chakra's beter te leren kennen, weet je preciezer waar blokkades in je lijf zich bevinden. Wanneer je energie  weer goed gaat stromen worden de positieve kwaliteiten die bij je horen meer zichtbaar en weet je nog duidelijker wat jij te bieden hebt in het leven.

Wat leer je?

 • Hoe je contact kunt maken met je innerlijke kind(eren) en hoe je kunt helen door te spelen.
 • Inzicht krijgen in oude patronen, belemmerende overtuigingen, emotionele behoeftes, kindconclusies en overlevingsstrategieën.
 • Hoe je het chakrasysteem kunt gebruiken als plattegrond waarop begrippen van persoonlijke ontwikkeling ingevuld kunnen worden.
 • Welke chakra's er zijn gekoppeld aan de ontwikkelingsstadia met de bijbehorende emotionele thema's.
 • Hoe je emotionele en fysieke blokkades in je lichaam kunt opheffen en balans kunt vinden.

Wat krijg je?

 • Onbeperkt toegang tot de cursus.
 • Pdf- downloads lesmateriaal
 • Video instructie van alle oefeningen.
 • Ondersteuning via de inspiratiegroep.
 • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
 • Bewijs van deelname 

Tijdens de innerchildyoga cursus heb ik het kind in mezelf weer even mogen voelen. En dit heeft heel veel positieve energie los gemaakt! Ik ben heel blij dat ik deze week zo heb mogen ervaren. Ik heb geleerd dat ik wat liever mag zijn voor mezelf, en geleerd om meer mijn eigen impulsen te volgen. Een klein beetje stout te mogen zijn, en mezelf niet zo serieus te nemen op sommige momenten. Maar ook geleerd dat ik veel meer van het yoga-pad nog wil ontdekken, dat ik nog lang niet klaar ben met leren. En tijdens de cursus gevoeld dat dit mijn pad is om te volgen, meer leren over yoga en dit over kunnen geven naar anderen.

- Anouk -

A delicate name
Eigenwaarde
De innerchildyoga heeft mij heel erg geholpen in het nog helderder krijgen waar mijn blokkades zitten en met welke oefeningen ik deze kan beïnvloeden, zodat ik steeds dichter bij mezelf kom en mijn angsten kan overwinnen. Als kind had ik veel behoefte aan erkenning, mijn eigen pad kunnen bewandelen en liefde. Ik heb mij veel aangepast aan mijn omgeving en heb veel mensen willen “pleasen”. Door de inzichten die ik uit de cursus heb gehaald merk ik dat ik steeds dichter bij mezelf kom en dit beter kan uitdragen naar anderen.
- Anja -