Innerlijk kind werk

Helen door te  spelen!

Innerlijk kindwerk

Reageer jij kinderachtig?

Dan is de kans groot dat jouw gekwetste innerlijk kind een rol speelt in je leven. Innerlijke kinderen zijn overlevingsstrategieën die zijn gecreëerd om je te beschermen tegen pijn uit je kindertijd. Als volwassene kun je daar behoorlijk last van hebben. Innerlijke kinderen hebben effect op jouw humeur en zorgen ervoor dat je je kinderachtig gedraagt. Het is bevrijdend om overtuigingen die je beperken los te laten door weer dingen te doen waar je hart een vreugdesprongen van maakt!   Door je eigen emoties, valkuilen en kwaliteiten te herkennen en erkennen, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en vergroot je ook nog eens je professionaliteit als docent en coach.

Wat leer je?

 • Wat innerlijke kinderen zijn en hoe ze zijn ontstaan.
 • Luisteren naar wat het  innerlijk kind je te vertellen heeft.
 • Verbinding maken met het gekwetste kind in jezelf.
 • Hoe je los kunt komen van kinderpijn en lastige emoties.
 • Hoe je energetische, emotionele en fysieke blokkades in het lichaam kunt opheffen.
 • Hoe je wonden uit je kindertijd  kunt helen en weer in je kracht kunt komen.
 • Speelse chakrayoga technieken voor (innerlijke)kinderen.

Wat krijg je?

 • Onbeperkt toegang tot de cursus.
 • Pdf- downloads lesmateriaal
 • Video instructie van alle oefeningen.
 • Ondersteuning via de inspiratiegroep.
 • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
 • Bewijs van deelname 

Helen over innerlijke kinderen

Het innerlijk kind is mijn kern, wie ik in wezen ben. Daar zit eigenlijk alles in, mijn kwaliteiten en ook al mijn emoties. Onverwerkte emoties kunnen je belemmeren om echt gelukkig te zijn. Hoe heerlijk is het om dingen te doen die je vrij maken. 

Reviews

Anouk
Tijdens de innerchild cursus heb ik het kind in mezelf weer even mogen voelen. En dit heeft heel veel positieve energie los gemaakt! Ik ben heel blij dat ik deze week zo heb mogen ervaren. Ik heb geleerd dat ik wat liever mag zijn voor mezelf, en geleerd om meer mijn eigen impulsen te volgen. Een klein beetje stout te mogen zijn, en mezelf niet zo serieus te nemen op sommige momenten. Maar ook geleerd dat ik veel meer van het yoga-pad nog wil ontdekken, dat ik nog lang niet klaar ben met leren. En tijdens de cursus gevoeld dat dit mijn pad is om te volgen, meer leren over yoga en dit over kunnen geven naar anderen.
Plezier
Anouk
De innerchild cursus heeft mij heel erg geholpen in het nog helderder krijgen waar mijn blokkades zitten en met welke oefeningen ik deze kan beïnvloeden, zodat ik steeds dichter bij mezelf kom en mijn angsten kan overwinnen. Als kind had ik veel behoefte aan erkenning, mijn eigen pad kunnen bewandelen en liefde. Ik heb mij veel aangepast aan mijn omgeving en heb veel mensen willen “pleasen”. Door de inzichten die ik uit de cursus heb gehaald merk ik dat ik steeds dichter bij mezelf kom en dit beter kan uitdragen naar anderen.
Sandra

Zeer prettige cursus. Zeker online is fijn, ik kan eraan werken wanneer het mij uitkomt.  Ik ben dankzij deze cursus er achter gekomen dat mijn kindertijd helemaal niet fijn was. Ik heb zeer uitgebreid met mijn moeder gesproken over mijn kindertijd. Ik neem mijn ouders helemaal niets kwalijk. Zij hebben hun best gedaan. Ik heb niets gemist in de cursus, het was zelfs zeer uitgebreid. Ik kan alleen maar de tip geven om het nog meer te promoten zodat iedereen deze cursus gaat volgen. Het kan je zoveel brengen. Mij wel iig. Vanuit mij een dikke 10! Ik heb mezelf gevonden. 

Plezier
Maaike

Ik heb ervan genoten, echt waar. Het heeft mij enorm geïnspireerd, aan het denken en vooral voelen gezet, inzichten gegeven en ja, ook stevig innerlijk graafwerk bezorgd, met meer dan 1 energy shift tot gevolg. 

ik ben heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb en zulke waardevolle inzichten heb verworven in het werk met innerlijke kinderen en trauma. Heb hier heel veel uit kunnen halen.