Innerlijk kind werk

Innerlijk kindwerk

Helen door te  spelen!


Heb je je ooit afgevraagd waarom bepaalde situaties je terugbrengen naar je kindertijd? Misschien merk je dat je reacties soms overeenkomen met die van een kind, zelfs in volwassen situaties. Dat komt doordat we allemaal innerlijke kinderen hebben - overlevingsstrategieën die zijn ontstaan om ons te beschermen tegen pijn uit onze jeugd. Maar soms kunnen deze innerlijke kinderen ons belemmeren in ons volwassen leven, ons humeur beïnvloeden en ons zelfs kinderachtig laten gedragen. Maar het goede nieuws is dat je deze innerlijke kinderen kunt omarmen, begrijpen en transformeren. Door je bewust te worden van je eigen emoties, valkuilen en kwaliteiten, begin je aan een reis van persoonlijke ontwikkeling. De sleutel tot het bevrijden van gekwetste innerlijke kinderen ligt in het opnieuw ontdekken van vreugde. In deze cursus ga je op een avontuurlijke reis naar je verleden om te herontdekken waar je hart van opspringt. Je laat oude overtuigingen los die je beperken en omarmt weer de magie van het spel. Het is tijd om te lachen, te spelen en te groeien! Ben je er klaar voor? Doe mee met deze cursus!


Wat leer je?

 • Wat innerlijke kinderen zijn en hoe ze zijn ontstaan.
 • Luisteren naar wat het  innerlijk kind je te vertellen heeft.
 • Verbinding maken met het gekwetste kind in jezelf.
 • Hoe je los kunt komen van kinderpijn en lastige emoties.
 • Hoe je energetische, emotionele en fysieke blokkades in het lichaam kunt opheffen.
 • Hoe je wonden uit je kindertijd  kunt helen en weer in je kracht kunt komen.
 • Speelse chakrayoga technieken voor (innerlijke)kinderen.

Wat krijg je?

 • Twee jaar onbeperkt toegang tot de cursus.
 • Pdf- downloads lesmateriaal
 • Video instructie van alle oefeningen.
 • Ondersteuning via de inspiratiegroep.
 • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
 • Bewijs van deelname 

Helen over innerlijke kinderen

Het innerlijk kind is mijn kern, wie ik in wezen ben. Daar zit eigenlijk alles in, mijn kwaliteiten en ook al mijn emoties. Onverwerkte emoties kunnen je belemmeren om echt gelukkig te zijn. Hoe heerlijk is het om dingen te doen die je vrij maken. 

Reviews

Anouk
Tijdens de innerchild cursus heb ik het kind in mezelf weer even mogen voelen. En dit heeft heel veel positieve energie los gemaakt! Ik ben heel blij dat ik deze week zo heb mogen ervaren. Ik heb geleerd dat ik wat liever mag zijn voor mezelf, en geleerd om meer mijn eigen impulsen te volgen. Een klein beetje stout te mogen zijn, en mezelf niet zo serieus te nemen op sommige momenten. Maar ook geleerd dat ik veel meer van het yoga-pad nog wil ontdekken, dat ik nog lang niet klaar ben met leren. En tijdens de cursus gevoeld dat dit mijn pad is om te volgen, meer leren over yoga en dit over kunnen geven naar anderen.
Plezier
Anouk
De innerchild cursus heeft mij heel erg geholpen in het nog helderder krijgen waar mijn blokkades zitten en met welke oefeningen ik deze kan beïnvloeden, zodat ik steeds dichter bij mezelf kom en mijn angsten kan overwinnen. Als kind had ik veel behoefte aan erkenning, mijn eigen pad kunnen bewandelen en liefde. Ik heb mij veel aangepast aan mijn omgeving en heb veel mensen willen “pleasen”. Door de inzichten die ik uit de cursus heb gehaald merk ik dat ik steeds dichter bij mezelf kom en dit beter kan uitdragen naar anderen.
Sandra

Zeer prettige cursus. Zeker online is fijn, ik kan eraan werken wanneer het mij uitkomt.  Ik ben dankzij deze cursus er achter gekomen dat mijn kindertijd helemaal niet fijn was. Ik heb zeer uitgebreid met mijn moeder gesproken over mijn kindertijd. Ik neem mijn ouders helemaal niets kwalijk. Zij hebben hun best gedaan. Ik heb niets gemist in de cursus, het was zelfs zeer uitgebreid. Ik kan alleen maar de tip geven om het nog meer te promoten zodat iedereen deze cursus gaat volgen. Het kan je zoveel brengen. Mij wel iig. Vanuit mij een dikke 10! Ik heb mezelf gevonden. 

Plezier
Maaike

Ik heb ervan genoten, echt waar. Het heeft mij enorm geïnspireerd, aan het denken en vooral voelen gezet, inzichten gegeven en ja, ook stevig innerlijk graafwerk bezorgd, met meer dan 1 energy shift tot gevolg. 

ik ben heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb en zulke waardevolle inzichten heb verworven in het werk met innerlijke kinderen en trauma. Heb hier heel veel uit kunnen halen.