Kinderopvang trainingen

Welkom bij onze kinderopvang trainingen, waar leren en groeien hand in hand gaan! Onze trainingen zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar helpen ook bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je werkt aan het versterken van je eigen vaardigheden en kennis en wordt een expert in de kinderopvang. Alle trainingen kun je in je eigen tempo doen, waar en wanneer het jou uitkomt, dankzij ons flexibele e-learning platform. Ontdek hoe onze cursussen jou kunnen helpen om je passie voor kinderopvang om te zetten in expertise en succes!

Yoga in de Kinderopvang

Kinderyoga

0-1 jaar

€ 222

Kinderyoga

2-3 jaar

€ 222

Kinderyoga

4-12 jaar

€ 222

Pakket

0-12 jaar

€ 555

FCB/IKK Kinderopvang

Baby Expert

0-1 jaar

€ 333

Pedagogiek 

0-13 jaar

€ 555

Coaching

PM-ers

€ 555

Pakket

Baby Expert + Pedagogiek + Coaching
€ 1222

Combinatie IKK/FCB/YOGA

Baby Yoga Expert

Kinderyoga 0-1 jaar + Baby Expert

€ 444

Totaal Pakket

Alle kinderyoga + FCB/IKK trainingen

€ 1555

Wat krijg je

  • Twee jaar toegang tot de e-learning.
  • Pdf- downloads lesmateriaal.
  • Video instructie van alle oefeningen.
  • Ondersteuning via de inspiratiegroep.
  • Bewijs van deelname.

yogales

Staffelkorting voor organisaties

Vraag naar onze staffel korting wanneer je als organisatie overweegt om meerdere medewerkers onze training(en) te laten volgen. We bieden aantrekkelijke kortingen voor groepsinschrijvingen, waardoor je niet alleen jouw team kunt voorzien van waardevolle vaardigheden en kennis, maar ook kunt profiteren van kosteneffectieve oplossingen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen voor groepen!

Kinderopvang.training Nieuws

Wil je op de hoogte blijven en als eerste horen wanneer de trainingen beschikbaar zijn? Vul dan via de button hieronder je gegevens in. Zodra er nieuws is laten we het je direct weten.
50%
Ja, dat wil ik