Fit in de winter! Detox je mee?

Januari leent zich goed om het nieuwe jaar te beginnen met een gezonde start. Een nieuwe jaar betekent nieuwe kansen. Voor de meeste mensen is dit ook een tijd voor verandering en het zetten van doelen. Het is daarom een heel goed idee om je lichaam te resetten.
Kundaliniyoga doen wanneer jij maar wilt

Online lessen voor tieners en volwassenen!

Online Kundalini Yoga

Thuis online kundalini yoga  doen  op iedere plek waar en wanneer jij maar wilt.  Dus ook in je eigen slaapkamer of zelfs in de keuken! Je mag ook nog kiezen welk thema je gaat beleven. In de besloten online omgeving  kun je de yogafilmpjes  zo vaak bekijken als jij dat wilt. En in onze community kun je je ervaring delen.

Ik doe mee

€ 9,97  per maand 

Direct toegang  tot alle lessen? Word lid!

 • NU al meer dan  100 kundaliniyoga videolessen.
 • Extra informatie over kundaliniyoga technieken.
 • Regelmatig worden er nieuwe lessen toegevoegd.
 • Per maand opzegbaar via de mail.
 • Kundalini Sisters

  De kundalinilessen worden gegeven door Mira Maas & Helen Purperhart. Samen hebben zij elkaar gevonden in hun passie voor Kundalini Yoga.  Hun missie is om op een toegankelijke manier een dagelijkse Kundaliniyoga practice mogelijk te maken voor een groot publiek. In hun lessen staat het laten stromen van je levensenergie en creatieve kracht centraal. Als je durft te stromen kom je vanzelf in je kracht en wordt het makkelijker om je eigenwijze weg te bewandelen.

  Gratis proeflessen

  Vul je gegevens in. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens van de kinderyoga club. Daar kun je direct starten met de gratis proefcursus. In de deze gratis proefcursus maak je kennis met een complete kundalini yoga sessie met alles erop en eraan. De cursus bestaat uit de thema's:


  1. Warm je op
  2. Verjong jezelf
  3. Laat los

  50%
  Je bent er bijna!
  Waar mogen we het naartoe sturen?
  JA, DAT WIL IK

  Wat anderen vertellen over Online Kundalini Yoga

  Zonder yoga@home zou ik nooit kundaliniyoga hebben gedaan omdat het een beetje ver van mijn bed show was, maar nu is het dichtbij mijn bed. 


  Aletta van Oostveen
  Het levert me zoveel op. Zo ongelooflijke heerlijke start van mijn dag in mijn eigen lijf en mijn eigen mind. Ik kan er de hele dag tegenaan. Ik vind het eigenlijk een wonder kundaliniyoga.

  Sanne Kievits
  Voor mij is dit, by far, de prettigste manier om de dag in stellit, met aandacht en bovenal energiek te starten. Gewoonweg heerlijk! Ik ben geen ochtendmens maar yogapractice wakkert mijn vuurtje aan waardoor ik de dag vol energie en overgave in ga.
  Rolf Heinst
  Ik ben ontzettend dankbaar voor de Kundalini Sisters! Kundaliniyoga geeft e zo'n goed begin van de dag, liefde en contact met mijn lijf. Ik raad dit echt iedereen aan.

  Willemijn Welten

  Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang?

  Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

  Hoe lang heb ik toegang?

  Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

  Hoe lang duurt de overeenkomst?

  Dat hangt af van het lidmaatschap dat je kiest. Een maandlidmaatschap is per maand opzegbaar, een kwartaallidmaatschap per kwartaal en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons minimaal 2 werkdagen voor de verlengdatum een mailtje sturen.

  Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

  Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap dan kun je dit omzetten naar een kwartaal of jaarlidmaatschap. Je dient dan eerst je maandlidmaatschap stop te zetten zodat je opnieuw kunt inschrijven voor een kwartaal- of jaarlidmaatschap op het moment dat je maandlidmaatschap afloopt.

  Tot ziens in de Club!

  arrow_drop_up arrow_drop_down