Kundaliniyoga doen wanneer jij maar wilt

Online lessen voor tieners en volwassenen!

Online Kundalini Yoga

Thuis online kundalini yoga  doen  op iedere plek waar en wanneer jij maar wilt.  Dus ook in je eigen slaapkamer of zelfs in de keuken! Je mag ook nog kiezen welk thema je gaat beleven. In de besloten online omgeving  kun je de yogafilmpjes  zo vaak bekijken als jij dat wilt. En in onze community kun je je ervaring delen.

Ik doe mee

€ 97  per jaar

Direct toegang  tot alle lessen? Word lid!

 • NU al meer dan  100 kundaliniyoga videolessen.
 • Extra informatie over kundaliniyoga technieken.
 • Regelmatig worden er nieuwe lessen toegevoegd.
 • Per jaar opzegbaar via de mail.
 • Kundalini Sisters

  De kundalinilessen worden gegeven door Mira Maas & Helen Purperhart. Samen hebben zij elkaar gevonden in hun passie voor Kundalini Yoga.  Hun missie is om op een toegankelijke manier een dagelijkse Kundaliniyoga practice mogelijk te maken voor een groot publiek. In hun lessen staat het laten stromen van je levensenergie en creatieve kracht centraal. Als je durft te stromen kom je vanzelf in je kracht en wordt het makkelijker om je eigenwijze weg te bewandelen.

  Wat anderen vertellen over Online Kundalini Yoga

  Zonder de online lessen zou ik nooit kundaliniyoga hebben gedaan omdat het een beetje ver van mijn bed show was, maar nu is het dichtbij mijn bed. 


  Aletta van Oostveen
  Het levert me zoveel op. Zo ongelooflijke heerlijke start van mijn dag in mijn eigen lijf en mijn eigen mind. Ik kan er de hele dag tegenaan. Ik vind het eigenlijk een wonder kundaliniyoga.

  Sanne Kievits
  Voor mij is dit, by far, de prettigste manier om de dag in stellit, met aandacht en bovenal energiek te starten. Gewoonweg heerlijk! Ik ben geen ochtendmens maar yogapractice wakkert mijn vuurtje aan waardoor ik de dag vol energie en overgave in ga.
  Rolf Heinst
  Ik ben ontzettend dankbaar voor de Kundalini Sisters! Kundaliniyoga geeft e zo'n goed begin van de dag, liefde en contact met mijn lijf. Ik raad dit echt iedereen aan.

  Willemijn Welten

  Veelgestelde vragen lidmaatschap

  Hoe krijg ik toegang?

  Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

  Hoe lang heb ik toegang?

  Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

  Hoe zeg ik het lidmaatschap op?

  Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons minimaal 7 werkdagen voor de verlengdatum een mailtje sturen. Zet de datum dus alvast in je agenda.

  Tot ziens in de Club!