arrow_drop_up arrow_drop_down
Kundaliniyoga doen wanneer jij maar wilt

Online yogalessen voor tieners en volwassenen!

Kundalini yoga@home

Hoe tof is het om thuis kundaliniyoga te doen op iedere plek waar en wanneer jij maar wilt.  Dus ook in je eigen slaapkamer of zelfs in de keuken! Je mag ook nog kiezen welk thema je gaat beleven. In de besloten online omgeving  kun je de yogafilmpjes zo vaak bekijken als jij dat wilt. En in onze community kun je je ervaring delen. 

Ik doe mee

Kundalini Sisters

De kundalinilessen worden gegeven door de Kundalini Sisters Mira Maas & Helen Purperhart. Samen hebben zij elkaar gevonden in hun passie voor Kundalini Yoga.  Hun missie is om op een toegankelijke manier een dagelijkse Kundaliniyoga practice mogelijk te maken voor een groot publiek. In hun lessen staat het laten stromen van je levensenergie en creatieve kracht centraal. Als je durft te stromen kom je vanzelf in je kracht en wordt het makkelijker om je eigenwijze weg te bewandelen.

Gratis proefles kundalini yoga

Na aanmelding ontvang je de inloggegevens van de kinderyoga club. Daar kun je een gratis WAKE UP kundalini yoga les en ontspannen mantra meditatie volgen om je dag energiek te beginnen of avond relaxed af te sluiten.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
JA, DAT WIL IK
€ 9,97  per maand 

Direct toegang  tot alle lessen? Word lid!

 • NU al meer dan  65 kundaliniyoga videolessen
 • Vanaf november wekelijks live online les op maandag
 • Per maand opzegbaar
 • Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang?

  Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

  Hoe lang heb ik toegang?

  Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

  Hoe lang duurt de overeenkomst?

  Dat hangt af van het lidmaatschap dat je kiest. Een maandlidmaatschap is per maand opzegbaar, een kwartaallidmaatschap per kwartaal en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

  Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

  Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarlidmaatschap om alsnog van een korting te profiteren.

  Tot ziens in de Club!