Yoga volgen wanneer jij wil!

Hoe tof is het om thuis kinderyoga te doen op iedere plek waar jij maar wilt.  Dus ook in je eigen slaapkamer! Je mag ook nog kiezen welk yoga avontuur je gaat beleven. In een besloten online omgeving  kun je de yogafilmpjes zo vaak bekijken als jij dat wilt.

€ 9,97 per maand

Direct toegang  tot alle lessen? Word lid!

  • Inspirerende yogalessen
  • Deelname online community
  • Gratis e-books en content
  • Per maand opzegbaar
  • Maak je keuze!    Kinderyoga lessen

    yogi en yogini    Kundaliniyoga lessen

    Gratis een kinderyoga proefles

    Na aanmelding ontvang je inloggegevens voor een gratis lidmaatschap in de kinderyoga club. Je kunt dan direct starten met kinderyoga Pippi Langkous avontuur.

    Your information is safe with us

    Gratis Kundaliniyoga proefles

    Vul je gegevens in. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens van de kinderyoga club. Daar kun je direct starten met de gratis proefcursus. In de deze gratis proefcursus maak je kennis met een complete kundalini yoga sessie met alles erop en eraan. De cursus bestaat uit de thema's:


    1. Warm je op
    2. Verjong jezelf
    3. Laat los

    Your information is safe with us

    Hoe krijg ik toegang?

    Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

    Hoe lang heb ik toegang?

    Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

    Hoe lang duurt de overeenkomst?

    Dat hangt af van het lidmaatschap dat je kiest. Een maandlidmaatschap is per maand opzegbaar, een kwartaallidmaatschap per kwartaal en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons minimaal 2 werkdagen voor de verlengdatum een mailtje sturen.

    Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

    Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap dan kun je dit omzetten naar een kwartaal of jaarlidmaatschap. Je dient dan eerst je maandlidmaatschap stop te zetten zodat je opnieuw kunt inschrijven voor een kwartaal- of jaarlidmaatschap op het moment dat je maandlidmaatschap afloopt.