arrow_drop_up arrow_drop_down
Kinderyoga doen waar en wanneer jij maar wilt

Online yogalessen voor kinderen!

Spelenderwijs in balans

Hoe tof is het om thuis kinderyoga te doen op iedere plek waar jij maar wilt.  Dus ook in je eigen slaapkamer! Je mag ook nog kiezen welk yoga avontuur je gaat beleven. In een besloten online omgeving  kun je de yogafilmpjes zo vaak bekijken als jij dat wilt. En in onze community kun je vertellen wat je allemaal hebt beleefd tijdens je yoga avonturen en kun je jouw yogatekening laten zien op het moodboard in de kinderyoga club. 

ik doen mee

Gratis een lesje uitproberen?

Na aanmelding ontvang je je proefles  in je mailbox. Je ontvangt ook inloggegevens voor een gratis lidmaatschap in de kinderyoga club voor nog veel meer gratis downloads.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
JA, DAT WIL IK!

Yoga@home

Gewoon lekker veilig vanuit je eigen huis!

€9,97,-
€ 4,97  per maand 

Direct toegang  tot alle lessen? Word lid!

 • 30 yogalessen voor kinderen
 • Deelname online community
 • Per maand opzegbaar
 • Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang?

  Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

  Hoe lang heb ik toegang?

  Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

  Hoe lang duurt de overeenkomst?

  Dat hangt af van het lidmaatschap dat je kiest. Een maandlidmaatschap is per maand opzegbaar, een kwartaallidmaatschap per kwartaal en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

  Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

  Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarlidmaatschap om alsnog van een korting te profiteren.