Lidmaatschap yogalessen

Hoe geweldig is het om overal in huis yoga te beoefenen alleen of met je kinderen, zelfs in je slaapkamer of het washok! Je mag ook nog kiezen welk yogales je als eerste wilt beleven. In een  besloten online omgeving  kun je alle filmpjes  zo vaak bekijken als jij dat wilt. 

Ik doe mee

€ 9,99 per maand

Direct toegang  tot alle lessen? Word lid!

 • Inspirerende yogalessen
 • Deelname online community
 • Gratis e-books en content
 • Per maand opzegbaar
 • Kinderyoga lessen

  Kinderyoga is een speelse vorm van yoga die speciaal is ontworpen om aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen in de basisschoolleeftijd. Het omvat een mix van yogahoudingen, ademspelletjes en fantasierijke meditaties. Door gebruik te maken van verhalen, thema's en dierenfiguren, wordt kinderyoga een avontuurlijke ontdekkingsreis die kinderen enthousiast maakt over beweging en ontspanning.

  50%
  Gratis 1 week  kinderyoga proefles


  Your information is safe with us

  Kundaliniyoga lessen

  Kundaliniyoga is een yogavorm die levensenergie in jezelf wakker maakt. In de Kundaliniyoga werk je aan fysieke, mentale, emotionele en spirituele groei door middel van ademtechnieken, helende klanken, handposities en uitdagende meditaties. Kundalini  helpt om jezelf beter te leren kennen door je intuïtie  te ontwikkelen. Daarnaast word je weerstand en je uithoudingsvermogen vergroot.

  50%
  Gratis 1 week kundaliniyoga proefles
  Your information is safe with us

  Maak je keuze!  Kinderyoga lessen

  yogi en yogini  Kundaliniyoga lessen

  Veelgestelde vragen lidmaatschap

  Hoe krijg ik toegang?

  Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

  Hoe lang heb ik toegang?

  Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

  Hoe zeg ik het lidmaatschap op?

  Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons minimaal 7 werkdagen voor de verlengdatum een mailtje sturen. Zet de datum dus alvast in je agenda.