arrow_drop_up arrow_drop_downInspirerende kinderyoga docenten gezocht!

voor onze online kinderyoga opleiding

Ja, ik volg mijn hart 


Wij zoeken jou!

Wij leiden jou niet alleen op tot authentieke kinderyoga docent, maar ook werk je aan je eigen persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Zodat kinderen niet alleen yoga leren en creatief bezig zijn, maar ook een voorbeeld aan jou kunnen nemen. Een kinderyoga opleiding is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens onwijs leuk om te doen! Inmiddels hebben wij al duizenden kinderyoga docenten mogen opleiden. Ben jij de volgende?

Ja, dat wil ik


Wat kun je verwachten?

Wat krijg je?

 • Toegang  tot alle online cursussen t.w.v. € 2045.
 • Onbeperkt lidmaatschap in onze online community.
 • Pdf- downloads lesmateriaal en reader.
 • Video instructie van de oefeningen.
 • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
 • Jaarlijkse updates en uitbreidingen.
 • Een erkend Kinderyoga certificaat.
 • Vermelding in het kinderyoga register. 
 • Gebruik kinderyoga keurmerk.

Ja, dat wil ik


Exclusieve Online Cursussen voor onze leden

Beste keuze

Per jaar

​​​​€ 1164
597,-
Lekker lang studeren? 

Dan is dit lidmaatschap voor jou!

 • Alle online cursussen
 • Deelname community
 • Betalen per jaar
 • Jaarlijks opzegbaar

Per Kwartaal

€ 291
197,-
Lekker snel studeren?

Dan is dit lidmaatschap voor jou!

 • Alle online cursussen
 • Deelname community
 • Betalen per kwartaal
 • Per kwartaal opzeggen

Per maand

97,-
Eerst even snuffelen? 

Dan is dit lidmaatschap voor jou!

 • Alle online cursussen
 • Deelname community
 • Betalen per maand
 • Maandelijks opzegbaar

Wat zeggen cursisten

Wat een geweldige opleiding. Ik merk dat ik het graag dagelijks zou willen gebruiken in de praktijk als leerkracht. Elk onderdeel had zijn eigen charme en leerzame informatie, maar de kundalini kinderyoga en yoga avonturen zijn bij mij toch wel het meest bijgebleven.'
Silvia
Via de kinderyogakaarten van Helen Purperhart en een zoekvraag op internet heb ik mij verdiept in opleidingen om zelf kinderyoga te kunnen gaan geven. Ik heb verschillende opleidingen gevonden, maar ik kreeg het beste gevoel bij de opleiding van Helen en heb mij direct ingeschreven.
Renate
Ik vond het zó fijn om weer spelend te mogen leren.  Persoonlijk vind ik dat deze opleiding briljant in elkaar zit. Echt zo knap bedacht. Ik hoop dat er nog vele cursisten deze opleiding mogen volgen en er net zoveel plezier aan beleven. Ik geef de opleiding een dikke 9.
Patricia
'De opleiding is zeer inspiratievol, de reader is duidelijk. De kundaliniyoga vind ik zeer aanvullend in de opleiding en maakt je lessen interessanter om in te verwerken. De opleiding is duidelijk en goed te volgen en als je jezelf volledig openstelt zul je het beste van jezelf uit deze opleiding kunnen halen.

Tineke

Een welverdiende 9, verdient deze opleiding! Ik vind het ongelofelijk professioneel en ik ben blij dat ik de tijds- en financiële investering erin gedaan heb! Ik heb zo veel bijgeleerd, zo veel dat ik het allemaal niet kan beschrijven in het verslag.Kim
Weet je Helen, dat ik enorm bewonder wat jij hebt neergezet in Nederland? Hoe jij mensen inspireert. Hoe jij yoga als geen ander nuchter en speels neerzet? Hoe jij het leven van mij en velen met mij positief hebt veranderd!Bianca

Overtuigd? Meld je aan!

Ja, ik doe mee

Liever een 95 uur RCYT certificaat behalen?

Dat kan door je online lidmaatschap aan te vullen met extra 5 live dagen. Op deze manier kun je een door Yoga Alliance International erkend 95 RCYT  kinderyoga certificaat  behalen.

Gratis online oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker welke kinderyoga opleiding iets voor jou is? Volg dan de gratis online oriëntatie cursus.

Online kinderyoga oriëntatie cursus

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang?

Direct na je aanmelding krijg je per mail de inlogcode. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle cursussen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Je kunt de diverse cursussen onderbreken wanneer je wat meer tijd nodig hebt om alles te integreren. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

Hoe lang duurt de overeenkomst?

Dat hangt af van het lidmaatschap dat je kiest. Een maandlidmaatschap is per maand opzegbaar, een kwartaallidmaatschap per kwartaal en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn voor jou prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarlidmaatschap om alsnog van een korting te profiteren.