Manifesteren met Kinderen 

Klaar om magische stappen te zetten?

Ja, ik doe mee!


Jij bent een magneet!

Ken je dat gevoel? Dat je een wens hebt die maar niet wil uitkomen. Je denkt er de hele tijd aan, maar hebt geen idee hoe je jouw wens werkelijkheid kunt laten worden. Dan zou het best wel handig zijn als je een stappenplan hebt en kunt opzoeken wat de volgende stap is die je kunt zetten. Ik heb goed nieuws voor je deze cursus is zo’n stappenplan.

Creëren vanuit je hart

In deze cursus leer je hoe je als een magneet mensen, dingen en situaties kunt aantrekken. Zodra jij meester in het manifesteren bent geworden kun je het ook doorgeven aan kinderen. Hoe fantastisch is het als  kinderen al van jongs af aan weten hoe de magische wet van aantrekking werkt. Dat het helpt ze om de dingen te doen waar ze blij van worden en die ze energie geven.

Wat krijg je?

  • Onbeperkt toegang tot de online cursus en alle content en filmpjes.
  • Inspirerende lessen om helder te krijgen hoe manifesteren werkt.
  • Energetische oefeningen om je energie te veranderen.
  • Magische meditaties om aan te trekken wat bij jou past.
  • Speelse oefeningen om te manifesteren met kinderen.
  • Ondersteuning in de online community met gelijkgestemden.
  • Bewijs van deelname na het maken van een opdracht.

Hocus Pocus Focus

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat als ik leef vanuit de gedachte van overvloed en vrijheid, ik die overvloed en vrijheid ook zal krijgen. Ik ontdekte de wereld van magie, mogelijkheden, kansen en groei. Door te focussen op datgene wat ik echt wil ben ik gaan vertrouwen op de magische weg van wens naar werkelijkheid. Deze cursus heb ik met heel veel plezier voor jou gemaakt.

Kindertijd Podcast

In de 'Kindertijd' podcasts gaat Helen Purperhart in gesprek met kinderen. Ze vertellen  wat hun wensen zijn en welke toverspreuk daarbij past.