Mirjam van der Beek-van Gelderen

Ik ben zang- muziek en yogadocent voor zowel kinderen als volwassenen. In mijn yogalessen gebruik ik graag diverse wereld muziekinstrumenten bij de klankmeditaties. Ik heb veel ervaring met lesgeven in het regulier en speciaal voortgezet en basisonderwijs, kinderopvang, bso’s, yogascholen en sportscholen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd. Naast docent ben ik de trotse mama van Cheyenne Savannah. Voor mij brengt yoga veel rust en ontspanning en dit geef ik graag door aan anderen. Graag geef ik les in thema’s. Voor kinderen werk ik vaak rondom prentenboeken. Ik bied in mijn lessen veel differentiatie en vind het belangrijk om op het individu af te stemmen. Ik ben een creatieve duizendpoot en bied graag veel afwisseling in mijn lessen.


Zangles van Mirjam

Wil je graag leren hoe je mantra's kunt zingen? Ontvang nu 25% korting op een zangles van 30 of 60 minuten met kortingscode 'mantra' op www.mirjamvanderbeek.nl. De korting is eenmalig en uitsluitend voor nieuwe leerlingen.  Tijdens de online zangles krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan jouw zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van jouw stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique (CVT) en Estill Voice Training System (EVTS). Leerlingen mogen zelf het repertoire kiezen waar zij aan willen werken.