Nationaal Programma Onderwijs

Subsidie voor ontwikkeling en professionalisering!

Ben je op zoek naar een professionaliseringsslag in jouw school? Met ons opleidingsaanbod helpen we om het beste uit de medewerkers en kinderen te halen. Op deze pagina bieden we je de Klas in Balans opleiding aan die aansluit bij de interventies van het Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Wist je dat je hiervoor je NPO budget kunt gebruiken?

Wat is het Nationaal Programma Onderwijs?

NPO helpt leervertragingen in te halen en het onderwijs te verbeteren. Met de subsidie die het NPO verstrekt kunnen scholen investeren in de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van leerlingen. De looptijd van het NPO subsidie is verlengd tot het schooljaar 2024-2025.

Online kinderyoga oriëntatie cursus

Opleiding voor leerkrachten & onderwijsassistenten

Met de opleiding Klas in Balans help je kinderen  bij het vergroten van hun concentratie waardoor ze beter kunnen focussen op hun schoolwerk. Bovendien leren kinderen samenwerken waardoor de verbondenheid en sfeer in de groep wordt verbeterd  en wordt  jouw positie en zelfvertrouwen als docent verstevigd. Onze trainingen passen heel goed binnen de doelstelling van NPO. Volg de opleiding en breng jouw klas in balans.  

De opleiding bevat de modules:

Wat krijg je?

  • 1 jaar toegang tot de e-learning.
  • Pdf- downloads lesreader.
  • Video instructie van alle oefeningen.
  • Ondersteuning via de inspiratiegroep.
  • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
  • Klas in balans certificaat.

Meld je hieronder aan en vraag voor de  opleiding  Klas in Balans met NPO-gelden. Wij nemen dan contact met je op voor een offerte voor jouw school.  Ook wanneer je een training wenst over een specifiek onderwerp dat niet terug komt op deze pagina. We helpen jullie graag met een training op maat. De prijs hangt af van het aantal leerkrachten dat deelneemt aan de opleiding.

Enthousiast geworden? 

7 oefeningen voor een chille klas ontvangen?

Dit  e-book is om leerkrachten  te  inspireren om vanuit  een speelse benadering  samen met  de  kinderen  tussen  de  drukke  uurtjes  door  even  op  adem  te  komen.  De oefeningen voor  in  de klas zijn  er  op  gericht om kinderen  meer  te  verbinden  met hun lijf, gevoel, denken en verbeeldingskracht.