Nationaal Programma Onderwijs

Wat is NPO-subsidie?

Leerlingen verdienen volwaardig onderwijs en een goede toekomst, ondanks corona. Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) helpt leervertragingen in te halen en het onderwijs te verbeteren. Hiervoor is  grote pot geld beschikbaar voor scholen. Dit investeren onderwijsinstellingen in de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van leerlingen, en in het inhalen van coronavertragingen. Met het extra geld kunnen scholen coronavertraging aanpakken. 

Volg de kinderyoga opleiding met NPO-gelden

Kinderyoga helpt kinderen bij het vergroten van hun bewustzijn waardoor ze beter leren focussen en weer lekker in hun lijf zitten. Het volgen van de kinderyoga opleiding past heel goed binnen de doelstelling van NPO. Ben je werkzaam in het onderwijs en is het jouw missie om leerlingen en studenten op jouw school te laten groeien en bloeien met yoga?


Vraag dan aan jouw directeur of je de kinderyoga opleiding mag volgen met NPO-gelden. Wanneer je groen licht krijgt kun je je aanmelden voor de opleiding of nascholing. Geef via het de aanmeldknop hieronder de gegevens van je school door en geef aan wie welke opleiding gaat volgen. Wij sturen dan de factuur naar je werkgever.


Wil je meer weten over NPO- subsidie? Lees dan FAQ hieronder.

Ja, ik wil een cursus volgen!

             

Voor wie is NP Onderwijs?

* Leerlingen in het onderwijs die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld door extra lessen in kleine groepjes mogelijk te maken.
* Docenten en andere medewerkers in het onderwijs, bijvoorbeeld met speciale trainingen.

Waar richt het NP Onderwijs zich op?

* De persoonlijke en praktische ontwikkeling van leerlingen.
* Het inhalen en goedmaken van vertragingen, bijvoorbeeld door het onderwijs toe te spitsen op de kern van de vakken.

Waar kan de school NPO-subsidie aanvragen?

De subsidie kan worden aangevraagd via de website van DUS-I via deze link: www.dus-i.nl/subsidies. Op deze website staat ook meer informatie over de voorwaarden.

           

Meld je aan