Over Sabrina van Kerckhove

Met heel veel plezier geef ik dagelijks yoga & workout lessen. Van mama’s met hun baby tot volwassenen. In de loop van de jaren heb ik mijn eigen stijl van lesgeven ontwikkeld en hou ik ervan om in elke les een leuke twist te geven. De hangmatten, wiebelplanken, luchtacrobatie geven me hier de geweldige uitdaging in.  Ooit werkte ik als teamleader in een groot bedrijf, na 2 jaar heen en weer peddelen tussen Birmingham en België, gezin en werk wist ik goed dat er verandering moest komen. Niet in al het reizen en combineren van gezinsleven, maar in mezelf. Op het ene moment ging ik mensen werkdruk opleggen en op het andere moment ging ik mensen op een yogamat tot rust brengen. Iets wat in mijn hoofd een grote strijd teweeg ging brengen.  Niet de aller makkelijkste opdracht om je hele leven om te gooien en alle zekerheden op te geven. Yoga was toen al een groot deel van mijn leven. Wat als ik al dat moois kon samen bundelen? Yoga en reizen dat zou de ideale combinatie zijn. Want gaan werken dat deed ik nog met heel veel fun. 

Van dag op dag heb ik het kunnen realiseren, ik stopte mijn huidige job en ging full voor yoga met de nodige bijscholingen en uitdagingen. De perfecte combinatie, yoga van baby naar volwassenen en natuurlijk alle leuke workouts. Voor tieners geef ik de combinatie van aerial yoga naar combatyoga of yoga dans. In de kinderyoga lessen gebruik ik steeds de wiebelplanken en de hangmatten. Met de peuters doen we een combinatie van turnen en yoga op de wiebelplank. Voor de volwassen yoga ben ik super tevreden met de verschillende yogastijlen die ik kan geven, en ja hoor.. reizen! Yoga reizen naar de Sinaï woestijn om helemaal tot rust te komen. Dat mobieltje uit en de voelsprieten aan. Maar ook een geweldige workout in het zuiden van Spanje zetten we vaak in planning, we combineren ballet met yoga of boks met yoga.  Als we creatief met onze dromen omspringen dan komen we waar we maar willen.

Bekijk mijn website: www.yogadreams.be