Kinderyoga technieken workshop

Kinderyoga technieken workshop

Over de cursus

Tijdens deze inspirerende dag gaan we dieper in op de verschillende lesonderdelen met aandacht voor een goede lesopbouw. Aanbod komen gronden, opwarmen, houdingen, samenspel, ontspannen en meditatie waarbij gebruik wordt gemaakt van de kaartensets van Helen Purperhart. Het gaat op deze dag niet alleen om de techniek en prestatie, maar ook om het plezier dat je beleeft aan het samen oefenen. Elk onderdeel draagt bij aan een verrijkende ervaring voor (jezelf en) de kinderen. Bereid je voor op een dag vol inspiratie met speelse ontdekkingen in de wereld van kinderyoga, zodat je onvergetelijke yoga-ervaringen kunt creëren voor jezelf en de kinderen!

Informatie

Wanneer: 18 mei 2024

Tijd: 9.30-15.30 uur

Waar: Noordwal 16 in Leerdam

Docent: Helen Purperhart

Example of Balloon testimonials

Duidelijke lesopbouw en veel variatie aan oefeningen. Ik heb geleerd kinderyoga technieken toe te passen op de school waar ik werk. Zowel korte oefeningen tussen de lessen door, als lessen tijdens gym.

Diny

Ik vond de afwisseling van theorie en praktijk erg fijn. Het samen oefenen zorgden ervoor dat het heel duidelijk werd. Ook was ik blij met de reader, zodat ik alles nog een keer rustig na kan lezen .

Renate

Superleuke cursus met veel tools en compleet om hierna meteen aan de slag te gaan. Ik vond het waardevol om te leren hoe je een les opbouwt met verschillende lesonderdelen.
Madelon

10 speelse dierenhoudingen

Dit e-book is ontwikkeld om kinderyoga docenten en ouders te inspireren om op een speelse manier dierenyoga te doen met kinderen.