Yoga op School Training

Onrust in de klas? Jij kan daar verandering in brengen!

Over de cursus

Tijdens de yoga op school cursus leer je hoe ook jij yoga kunt aanbieden in je klas. De oefeningen die je leert zijn er op gericht om kinderen meer te verbinden met hun lijf, gevoel, denken waardoor ze weerbaarder worden en onrust in de klas verminderd. De oefeningen zijn praktisch doordat je ze allemaal in de klas kunt doen. Je hoeft daarvoor dus niet naar een andere ruimte in de school. Daardoor is het heel laagdrempelig om uit te voeren en kan iedere leerkracht ermee aan de slag. Het is ook mogelijk om de cursus alleen online te volgen. 

Inschrijven cursus

Live op locatie

  Datum: 3 december 2022

  Tijd: 9.30-15.30 uur 

  Adres: Operetteweg 92 Almere

  Docent: Helen Purperhart

€ 127

Online

  Starten op ieder moment.

  Onbeperkt toegang tot de cursus

  Locatie: online leeromgeving

  Docent: Helen Purperhart

€ 197

Steeds meer leerkrachten  geven yogales op school!

Nederlandse basisscholen bieden steeds vaker yoga aan. Door corona is deze trend versterkt. Dat blijkt uit een rondgang langs verschillende yogascholen door het NOS Jeugdjournaal.

7 oefeningen voor een chille klas ontvangen?

Dit  e-book is om leerkrachten  te  inspireren om vanuit  een speelse benadering  samen met  de  kinderen  tussen  de  drukke  uurtjes  door  even  op  adem  te  komen.  De oefeningen voor  in  de klas zijn  er  op  gericht om kinderen  meer  te  verbinden  met hun lijf, gevoel, denken en verbeeldingskracht.