Zwangerschapsyoga opleiding

voor ontspanning tijdens en na de zwangerschap!

Zwangerschapsyoga opleiding

Over de opleiding

Ben je (kinderyoga)yogadocent en ben je geïnteresseerd in het geven zwangerschapsyoga? In deze eigentijdse zwangerschapsyoga opleiding van Helen Purperhart & Mirjam van der Beek leer je alle in en outs omtrent de fysieke, emotionele en spirituele aspecten rondom de zwangerschap en bevalling. Je leert zwangere vrouwen begeleiden met technieken uit de yoga en mindfulness zodat ze vol zelfvertrouwen toe kunnen leven naar de geboorte van hun baby. De nadruk ligt daarbij op veiligheid voor moeder en kind. Het is onze intentie is om je te inspireren zodat je het geleerde op je eigen authentieke manier in de praktijk kan toepassen.  De cursus is ook geschikt voor zwangere vrouwen die thuis online met yoga aan de slag willen.

Wat leer je?

Wat krijg je?

  • Onbeperkt toegang tot de e-learning.
  • Ondersteuning via de online community.
  • Download pdf lesreader en e-books.
  • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
  • Zwangerschapsyoga certificaat
  • Vermelding in ons register

Bekijk een favoriete partneroefening

met docent Cerise van Zanten

Wat is het verschil met de 100 uur zwangerschapsyoga opleiding?

De inhoud van de 50 uur zwangerschapsyoga opleiding is  gelijk aan de 100 uur opleiding. Bij 100 uur opleiding volg je 2 extra online modules: postnatale- en baby yoga.  Het is mogelijk om eerst te starten met de 50 uur en dan later de extra online modules te volgen.

Download gratis het zwangerschapsyoga e-book

Dit e-book is gemaakt om je op een speelse manier kennis te laten maken met zwangerschapsyoga. Zwangerschap is een tijd waarin veel gebeurd met je lichaam en geest. Het is voor zwangere vrouwen belangrijk om bewust daarmee om te gaan en te luisteren naar hun lichaam. Yoga brengt rust, balans en bewustzijn in de zwangerschap en dat heeft weer een goede uitwerking op het kindje dat in de buik zit. De oefeningen in dit e-book nemen zwangere vrouwen mee op het yoga avontuur aan zee. Ze maken hun lichaam soepel en sterk, bereiden zich voor op de bevalling en maken contact met hun baby.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Ja, dat wil ik

Lees ook onze zwangerschapsyoga BLOG!

In deze blog krijg je 4 fijne oefeningen tijdens de zwangerschap, 9 do's en dont's voor tijdens de yoga en maak je kennis met onze zwangerschapsyoga opleiding.