arrow_drop_up arrow_drop_down


Yo-ga je mee detoxen?

Fris en fruitig de zomer in!

Het groene dieet

Dit  voorjaar vraagt weer om de jaarlijkse detox en vanuit de Kundalini Yoga traditie doen we dat met vooral VEEL GROEN. Groene groenten en fruit in combinatie met yoga en meditatie is al jarenlang onze favoriet en dit samen met een fijne community maakt het helemaal compleet. De hele maand april nemen we je mee op deze groene reis waarin je los komt van wat bij de winter hoorde en laad je jezelf op voor de tijd die komen gaat. Doe mee met het groene dieet en GROEI EN BLOEI. 

Wat krijg je?

 • 1 maand toegang online detox cursus.
 • 4 live online detoxyoga lessen per week van 5-29 april.
 • Dagelijks terugkijken van de video yogalessen. 
 • Ondersteuning in de online detox community.
 • Informatie over detoxen en het groene dieet, recepten en tips voor gezonde groene smoothies en nog veel meer....
 • Wanneer live online?

  Van 5 t/m 29 april 2021

  Ma  7.30-8:15 Helen

  Di    7.30-8:15  Helen

  Wo  7.30-8:15  Mira 

  Do   7.30-8:15  Mira


  * De groene week is van 12-19 april

  Caro Slingerland

  Het groene dieet was geen straf

  Mijn poep kon ik net zo goed weer opeten, zo groen ! De kilo’s vlogen er af, en daar was het me niet eens om te doen! Een regelrechte openbaring is het gegeven, dat als ik het maar wil, ik tot veel in staat ben. En daarvan word ik stil.  Mijn intentie is voorlopig in deze stijl te blijven eten, het beviel me eigenlijk heel goed.  Deze inspirerende week zal ik niet snel vergeten, wat dit allemaal wel niet voor een mens doet! Ik denk een gezonde geest in een gezond lijf, willen we dat niet allemaal? 

  De Kundalini Sisters

  De detox cursus wordt gegeven door de Kundalini Sisters Mira Maas & Helen Purperhart. Samen hebben zij elkaar gevonden in hun passie voor Kundalini Yoga en een gezonde leefstijl.  Hun missie is om op een toegankelijke manier het detoxen mogelijk te maken. In hun lessen staat het laten stromen van je levensenergie en creatieve kracht centraal. Als je durft te stromen kom je vanzelf in je kracht en wordt het makkelijker om je eigenwijze weg te bewandelen.

  Groen en gezond

  Het boek bevat heel veel eenvoudige en gezonde gerechten en kundalini yoga en meditatie die je ondersteunen bij het groene dieet. De recepten zijn onderverdeeld in de opbouwfase, dieetfase en afbouwfase. Er staat ook heel veel achtergrond informatie in het boek over het groene dieet en Ayurveda. Uiteraard kun je de recepten ook gebruiken als je niet het groene dieet volgt en meer vegetarisch wilt leren koken. Een must have!

  Het groene dieet! Hoezo dan?

  Je bent wat je eet, alles wat je in je mond stopt is de basis voor de bouwstoffen waaruit je cellen van je lichaam worden opgebouwd. Het is dus een goed idee om van tijd tot tijd je lichaam te resetten met een groene detoxweek.