Yoga op school workshop 

Onrust in de klas? Jij kan daar verandering in brengen!

Yoga op school cursus

Over de cursus

Tijdens de yoga op school cursus leer je hoe ook jij yoga kunt aanbieden in je klas. De oefeningen die je leert zijn er op gericht om kinderen meer te verbinden met hun lijf, gevoel, denken waardoor ze weerbaarder worden en onrust in de klas verminderd. De oefeningen zijn praktisch doordat je ze allemaal in de klas kunt doen. Je hoeft daarvoor dus niet naar een andere ruimte in de school. Daardoor is het heel laagdrempelig om uit te voeren en kan iedere leerkracht ermee aan de slag.

Ja, dat wil ik


Steeds meer leerkrachten  geven yogales op school!

Nederlandse basisscholen bieden steeds vaker yoga aan. Door corona is deze trend versterkt. Dat blijkt uit een rondgang langs verschillende yogascholen door het NOS Jeugdjournaal.

Informatie

Wanneer: 30 juni 2024

Tijd: 9.30-15.30 uur

Waar: Noordwal 16 in Leerdam

Docent: Helen Purperhart

Example of Balloon testimonials

Duidelijke opbouw en veel variatie aan oefeningen. Ik heb geleerd yoga toe te passen op de basisschool waar ik werk. Zowel korte oefeningen tussen de lessen door, als lessen tijdens gym.

Diny

Ik vond de afwisseling van filmpjes en leesteksten erg fijn. De filmpjes zorgden ervoor dat het heel duidelijk werd. Ook was ik blij met de reader, zodat ik alles nog een keer rustig na kan lezen .

Renate

Superleuke opleiding met veel tools en compleet om hierna meteen aan de slag te gaan op school. Ik vond het waardevol om te leren om de houdingen aan te passen naar een stoelhouding.  Ook voor in de gymzaal geeft deze cursus mooie tools.
Madelon

7 oefeningen voor een chille klas ontvangen?

Dit  e-book is om leerkrachten  te  inspireren om vanuit  een speelse benadering  samen met  de  kinderen  tussen  de  drukke  uurtjes  door  even  op  adem  te  komen.  De oefeningen voor  in  de klas zijn  er  op  gericht om kinderen  meer  te  verbinden  met hun lijf, gevoel, denken en verbeeldingskracht. 

Uitgebreide online opleiding

Wil je de live dag aanvullen met een uitgebreide e-learning? Klik dan op de link hieronder. Na het volgen van de live-dag   

krijg je een korting op de online yoga op school opleiding. 


Wat krijg je?

  • Onbeperkt toegang tot de cursus.
  • Video instructie van alle oefeningen.
  • Ondersteuning via de inspiratiegroep.
  • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
  • Yoga op school certificaat.
  • Vermelding kinderyoga register.