De wet van Sinterklaas werkt zo!
16 november 2022 

De wet van Sinterklaas werkt zo!

Als je iets verlangt manifesteer het dan! Manifesteren werkt volgens het principe van de wet van van Sinterklaas. Volgens deze wet heb je alles wat je hebt en doet zelf aangetrokken. Net als een magneet! In deze blog lees je het geheim van de wet van Sinterklaas.


Focus op wat je wilt

Het geheim van de wet van Sinterklaas is om je aandacht te vestigen op wat je graag wilt. Je vergroot dan de kans dat het in de toekomst naar je toe komt. Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt hebben, krijg je iets anders. Dat is de wet van Sinterklaas. De energie die jij uitzendt moet matchen met de juiste frequentie van jouw verlangen. Wees dus zo precies mogelijk bij het formuleren van je wens. Het kan helpen om, net als bij Sinterklaas,  een verlanglijstje te maken. Je schrijft zo duidelijk mogelijk op wat je wilt hebben. Je hoeft je nog niet bezig te houden met de ‘hoe’ vraag. Als jij je nu al zorgen gaat maken over hoe je het gaat krijgen en of het je wel gaat lukken, zorgt dat alleen maar voor ruis op de zender. De kans wordt dan groter dat je afstemt op een andere frequentie en niet precies krijgt wat je graag zou willen.Stem af op je gevoel

Het is beter om je af te stemmen je wensen dan op je zorgen. Gevoelens zoals dankbaarheid, vreugde en liefde zorgen ervoor dat je beter kunt afstemmen op de frequentie van jouw wens. Als je die gevoelens in jezelf oproept, vergroot je de kans om je wens ook echt werkelijkheid te laten worden. Pas als je verlangen en gevoel op één lijn liggen, zet je de magie in gang. Dat werkt bij alles wat je doet om je wens te manifesteren.Magische opdrachten

De nadenkertjes en opdrachten hieronder helpen je bij het duidelijk maken van jouw verlanglijstje. Je ontdekt dat de magie die je nodig hebt om je wens werkelijkheid te laten worden al in je zit!


Nadenkertje

  • Krijg jij van Sinterklaas altijd wat je graag wilde?
  • Wat staat er op je verlanglijstje? Schrijf het zo duidelijk mogelijk op!
  • Welk gevoel gaat je daarbij helpen? Roep het maar op in jezelf!


Schoencadeau

Sinterklaas is binnenkort jarig en jij mag je schoen zetten. Wat wil jij in je schoen krijgen? Sluit je ogen en zie jouw schoencadeau voor je. Fantaseer erover en maak de beelden zo echt mogelijk. Laat de beelden daarna weer los en verheug je erop dat Sinterklaas binnenkort komt en jij krijgt wat je graag wilt hebben.Verlanglijstje

Denk eens na over wat jij graag wilt hebben. Maak een verlanglijstje en schrijf op wat het is, hoe het eruit ziet, hoe het voelt, ruikt etc. Wees zo duidelijk mogelijk als je het opschrijft. Je kunt er ook een tekening bij maken. Bewaar de tekening voor als het zover is en je deze in je schoen kunt stoppen. Je kunt ook hier een kleurplaat downloaden van manifestatie en er al je wensen opschrijven.


***NIEUW BOEK***Manifesten met kinderen

De tekst van de blog komt uit het boek: "Manifesteren met kinderen" dat verschijnt in december. Dit vrolijke en speelse activiteitenboek is bedoeld voor iedereen die met kinderen van 6 tot 12 jaar werkt op het gebied van sociaal-emotionele vorming/coaching: basisschooldocenten, kindercoaches, begeleiders, yogadocenten enz. Het biedt een stappenplan waarmee elk kind geholpen wordt om zijn eigen specifieke wens te realiseren. De opdrachten en activiteiten bieden hulp en inspiratie om telkens de volgende stap te zetten op de weg van wens naar werkelijkheid. De thema’s in dit boek sluiten aan op het dagelijks leven van kinderen en geven raad bij het oplossen van de problemen die ze daarbij ondervinden. De magische opdrachten bestaan uit nadenkertjes, sociaal-emotionele spelletjes, fantasiespelletjes, toverspreuken en creatieve activiteiten. Het is een fantastische reis waarbij kinderen de ongekende kracht van hun verbeelding ontdekken. Alle opdrachten kunnen ook individueel worden ingezet bij het coachen van kinderen in een praktijk, in het gezin, met een groepje op de kinderopvang of op school of in een kinderyogales. Vanaf 9 jaar kunnen kinderen ook zelfstandig met dit boek aan de slag.

Bestel het boek in PRE-order voor  € 22,50 en ontvang het familieyoga boek (t.w.v. € 15) er GRATIS bij.

Deze actie loopt tot 1 december 2022.  Het boek verschijnt half december.


Wil je manifesteren met kinderen?

In de online cursus 'manifesteren met kinderen' leer je hoe je de wet van aantrekkingskracht spelenderwijs kunt vertalen naar de belevingswereld van kinderen. De cursus zit bomvol inspirerende lessen om helder te krijgen hoe manifesteren werkt, energetische oefeningen om je energie te veranderen,  magische meditaties om aan te trekken wat bij jou past en speelse oefeningen om te manifesteren met kinderen.


Dit kun je ook lezen!

De titel van deze blog is geïnspireerd op het boek van Rob de Best: Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders. Ieder verlangen dat je hebt, kan worden gerealiseerd als je maar weet hoe je erom moet vragen! Voor wie nog verbeterpunten in zijn leven heeft, is dit boek een uitnodiging en een handleiding om deze te realiseren. Klik hier voor meer informatie over het boek.


Lees ook de blog over manifesteren met kinderen

Enthousiast over de blog? Deel je deze blog op je Facebook page. Of plaats een foto op Instagram @helenpurperhart met #manifesterenmetkinderen

Over de schrijver
Helen Purperhart is graag op een vernieuwende manier bezig met het vak vanuit een praktische en speelse insteek. Ze schrijft er boeken over en maak spelkaarten die thuis, op school en in een yogapraktijk gebruikt kunnen worden. Vanuit haar eigen kijk op het leven en de ervaringen die ze heeft opgedaan, heeft ze haar eigen methode ontwikkeld die de basis vormt van de opleidingen die zij verzorgt aan de Kinderyoga Academie. Als leraar stimuleert ze mensen om hun kracht meer ruimte te geven, zodat ze zichzelf durven te zijn en weer gaan geloven in hun wensen. Helen vindt het leuk om grote en kleine mensen te inspireren om hun eigen wijze levenspad te bewandelen om een gelukkig mens te worden. Een woord dat goed bij haar past is: UBUNTU (eenheid). Als je Ubuntu voelt, dan ben je in staat om jezelf in anderen te zien en je niet bedreigd te voelen door wat anderen kunnen omdat je weet dat je verbonden bent met alles en iedereen.
Reactie plaatsen

De nieuwste blog en inspiratie ontvangen?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Ja, dat wil ik
Your information is safe with us