Manifesteren met kinderen! Kan dat wel?
23 september 2021 

Manifesteren met kinderen! Kan dat wel?

Hoe geweldig is het om de eerste stap te zetten om een toekomst te creëren waarin jouw wensen gerealiseerd zijn doordat je hebt aangetrokken wat bij jou past. En hoe mooi is het als jij het manifesteren meester hebt gemaakt je het over kunt brengen op kinderen. Door één kind het geheim van manifesteren bij te brengen kun je een domino-effect teweegbrengen wat een ongelooflijke impact op zijn of haar omgeving en zichzelf kan hebben. Als ouder, coach of docent hoef je alleen maar het eerste steentje een zetje te geven om te zorgen dat alle andere steentjes omvallen. Jouw zetje heeft een groot effect in het grotere geheel. Bekijk in het filmpje hoe een kettingreactie ontstaat en hoe het steeds krachtiger wordt.


De magie van manifesteren

Manifesteren is de weg die jouw wens aflegt om werkelijkheid te worden. Je bent aan het manifesteren als je je voorstelt dat je al hebt wat je graag wilt hebben, nog voordat het er is. Eigenlijk manifesteer je je hele leven al, alleen doe je dat vaak onbewust. Kijk maar eens rond in je huis wat je allemaal hebt en wat je nu al allemaal hebt bereikt. Dat heb je zelf gecreëerd. Het is dus niet iets wat je moet leren, want je doet het al.  Door bewust te manifesteren kun je nog beter datgene naar je toetrekken waarnaar jij verlangt. Je doet dat vanuit je hart met een duidelijk geformuleerde intentie  in combinatie met een positieve emotie zoals dankbaarheid. Door je energie hierop af te stemmen trek je als een magneet nieuwe kansen en mogelijkheden naar je toe. Door kinderen met magneten te laten spelen ervaren ze de magnetische werking van aantrekken en afstoten. Zo werkt het ook met de wet van aantrekkingskracht.

Hocus Pocus Focus

Magie is bij iedereen in en om je heen aanwezig. Je moet alleen je ogen durven te openen om het te kunnen zien en het te ervaren. Eigenlijk is magie werken met energie om invloed te hebben op gebeurtenissen in de toekomst. De enige vereisten om magie te kunnen beoefenen zijn een wens die je diep van binnen voelt en positieve emoties en gedachten om het naar je toe te trekken. Ook jij kunt de wereld van magie, mogelijkheden, kansen en groei ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen is te geloven in magie en te focussen op datgene wat je echt wilt en te vertrouwen op de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid. Klik hier om de podcast kindergesprekken te beluisteren.


Alles is energie

Alles is energie! Niet alleen mensen maar ook dieren, dingen en planten bestaan uit energie met een bepaalde trilling. Hierdoor is alles en iedereen door een groot magnetisch energieveld met elkaar verbonden. De bron waar al het energie uit komt wordt ook wel het universum of kwantumveld genoemd. Je kunt het zien als een energiebibliotheek waar iedereen toegang toe heeft. Heel veel mensen weten dat niet. Nu jij dat wel weet kun je je bewust met deze bron verbinden. Denk maar aan de radiogolven uit de vorige module. Als je jouw energie afstemt op de bron, dan kun je als een magneet alles naar je toe trekken. Hierdoor kun je een hele andere wereld voor jezelf en je omgeving creëren. Jij vraagt en het universum draait. Dr. Roy Marina vertelt in het filmpje over zijn kindertijd en hoe hij contact kon maken met een soort magisch veld. Klik hier om de hele podcast te beluisteren.

Denk aan een prettig moment

Manifesteren is net toveren. Om te kunnen toveren wat jij graag wilt moet je wel in de juiste stemming zijn. Zware gevoelens zoals boosheid, angst en verdriet trekken vaak iets anders aan dan je graag zou willen. Als je blij bent en lacht voel je dat meteen in je hele lijf. Deze lichte energie voelt goed en dat heb je ook nodig om te kunnen wensen. Door alleen al een glimlach op je gezicht te maken voel je al dat je gezicht ontspant en je vanzelf echt gaat lachen. Om in de juiste stemming te komen kun je ook een fijn gevoel in jezelf oproepen. Dan voel je je meteen al lichter worden. Net zoals in de film van Peter Pan waarbij ze aan een prettig moment denken voordat ze gaan vliegen.


Enthousiast over manifesteren met kinderen?

In mijn nieuwste online cursus 'manifesteren met kinderen' leer je hoe je de wet van aantrekkingskracht spelenderwijs kunt vertalen naar de belevingswereld van kinderen. De cursus zit bomvol inspirerende lessen om helder te krijgen hoe manifesteren werkt, energetische oefeningen om je energie te veranderen,  magische meditaties om aan te trekken wat bij jou past en speelse oefeningen om te manifesteren met kinderen.  

ONTVANG TOT 1 OKTOBER 20% KORTING OP DE ONLINE CURSUS 'MANIFESTEREN MET KINDEREN

JA, DAT WIL IK

Enthousiast over de blog? Deel je deze blog op je Facebook page. Of plaats een foto op Instagram @helenpurperhart met #manifesterenmetkinderen


Over de schrijver
Helen Purperhart is graag op een vernieuwende manier bezig met het vak vanuit een praktische en speelse insteek. Ze schrijft er boeken over en maak spelkaarten die thuis, op school en in een yogapraktijk gebruikt kunnen worden. Vanuit haar eigen kijk op het leven en de ervaringen die ze heeft opgedaan, heeft ze haar eigen methode ontwikkeld die de basis vormt van de opleidingen die zij verzorgt aan de Kinderyoga Academie. Als leraar stimuleert ze mensen om hun kracht meer ruimte te geven, zodat ze zichzelf durven te zijn en weer gaan geloven in hun wensen. Helen vindt het leuk om grote en kleine mensen te inspireren om hun eigen wijze levenspad te bewandelen om een gelukkig mens te worden. Een woord dat goed bij haar past is: UBUNTU (eenheid). Als je Ubuntu voelt, dan ben je in staat om jezelf in anderen te zien en je niet bedreigd te voelen door wat anderen kunnen omdat je weet dat je verbonden bent met alles en iedereen.
Reactie plaatsen

De nieuwste blog en inspiratie ontvangen?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Ja, dat wil ik
Your information is safe with us